Halloween

Helgen har varit ganska fullspäckad minsann!

Shopping med Inga, gymkorts-research, Halloweenparty och middag hos Simone.

Dessutom firade jag ju igår 2 månader i Maastricht! Tiden går!

Men ja, Halloweenpartyt igår, mycket intressant kan jag ju säga! Festen hölls hos mina grannar i byggnaden bredvid men hade aldrig träffat paret som hade festen innan. Så man kan nästan säga att vi party crashade, haha! Visade sig också att vi hade kommit till en väldigt amerikansk fest där hälften av deltagarna jobbade inom NATO. Allt tilltugg och alkohol (de bjöd på ALLT) var importerat från USA och naturligtvis drack vi alla drinkar från röda plastmuggar (a la american pie). Många väldigt trevliga och intressanta typer absolut och värdarnas lägenhet var inte att leka med (om man ser till holländsk standard iallafall). Ska fika nån dag med dem igen, ska bli kul!

Alla hade gått in för sin utklädnad väldigt stenhårt förutom typ vårt lilla gäng som i sista minuten slängt på oss det vi hade hemma typ. Dolly tog lite bilder som jag ska få någon dag, lägger upp dem när jag får dem men tills dess får ni ett litet smakprov från bilderna jag och Simone tog innan de fashionabelt sena tjejerna kom och hämtade oss.






Imorgon är jag leeedig! Så skönt, för det är alla helgonsdagen här imorgon!

Tjo!


The Professor

Idag vid lunch förvandlades Ecdpm till en lyxrestaurang med mediabevakat mingel (ja på riktigt) gamla EU Comissions höjdare och andra gamla viktiga rävar i utvecklingsbranschen var där och alla anställda hade klätt sig extra fint (eller ja, männen hade skjorta, slips och kavaj).

Dagens hedersgäst var Secretary-General Dr. Mohamed Ibn Chambas från ACP group of states. Säger inte er så mycket kanske men det är ingen vanlig man man skakar hand med.

Den viktigaste gästen för mig var ändå min professor Lennart som skickade mig till Ecdpm och det var ett glatt återseende indeed! Kändes som en farfar var och hälsade på mig för jag fick både kram och tillsägelse att hålla kontakt, för han ville vara säker att jag har det bra här i Maastricht.

Så dagen sammanfattas som ovanligt god (maten, mmm) och bra. Är dessutom ledig på måndag (all saints day) och imorgon ska jag på Halloweenfest!


Wieo!


Nathalie's on top!

GODMORRON GOMORRON GOMORRON!

Dånande huvudvärk har väl aldrig varit så underbar som idag (inte sarkastisk)!

Låt säga såhar, när det går dåligt för Nathalie då är allt skit men när det går bra för Nathalie då skiner solen.

Idag skiner solen så den nästan blandar mig för sekunden jag steg innanför kontorsdörren stod Andrew där och frågade om jag visste att Lennart var här och att han tydligen hade pratat om mig igårkvall med de andra på mötet de hade (gud inför alla boardmembers och styrelsen...). Andrew sa att det verkade som Lennart var mycket stolt över att jag är har. Så nu ska jag smila upp mig som bara jag kan göra och träffa Lennart på vår Boardlunch kl 12.30.

Inte nog med detta, arbetet jag gjort för Andrew ska även skickas runt som ett hjälpverktyg till alla på organisationen!

OCH INTE nog med det heller, detta meddelande fick jag från Henrike (som jag trodde avskydde mig):

Hi Nathalie,

Great job!! You've done very well.
If you find more in the coming week good, but if not there is already a lot there.


Helt otroligt för att komma från tjejen som grymtar hej till en på morgonen och harklar sig som Sarah Jessica Parker i "The family stone"!!



Wow jag är ON TOP, försök att ta ner mig om du kan! ;)

Torsdag igen

Har haft en halv dag med mycket att gora och en halv dag med nada att gora. Alla Boardmembers ar har i Maastricht idag och imorgon inklusive min professor Lennart som rekommenderade mig till Ecdpm. Hade hoppats att fa traffa honom idag men har inte lyckats, men blir nog mer av det imorgon da vi ska ha lunch hela foretaget tillsammans.

Annars vad hander? Ska pa after work sen med ganget har pa jobbet, aldrig fel med en ol, eller tva!



Tot Ziens!


God Jul

Jag som ofta inte är ett fan av tidig jul känner att jag verkligen längtar till jul då jag kommer hem till lilla Sverige.

Naturligtvis är jag redo att ta mig utanför Uvered om någon önskar att träffa mig!

Så håll i hattarna den 17 dec - 2 jan

Då är jag er!




Vem har skapat detta mästerverk måntro?


Desperately seeking

Någon som minns?

Jag och mamma såg den många gånger.

Jag undrade alltid om jag någonsin skulle söka efter någon jag tappat bort genom att skicka in efterlysning i tidningen.


Svamp-Nat

Ja, jag är som en liten svamp. Suger åt mig det positiva som kommer min väg här. Idag 1 timme innan jag gick hem kom Dolly upp efter ett möte och sa att Andrew hade sagt till henne att jag gör ett jättebra jobb!!

Mitt hjärta
flög upp ovanför huvudet och svävade där en stund innan det satte sig på plats och började banka igen. Känns så otroligt bra att få beröm särskilt av Andrew som är min chef och för något som betyder mycket för organisationen. Andrew visade mig idag hur mitt material skulle användas och det har med organisationens framtida inkomster att göra, för att få finansiering måste man impa lite på dem som sitter på pengarna. Det är nu mitt uppdrag.

Bilden nedan hintar lite om vad jag jobbar på just nu 



Det ni!


Albert Heijn

Min härliga dag fortsatte

Glömde naturligtvis att ta ut pengar innan jag gick till Albert Heijn (Nederländernas svar på ICA) och de tar inte Visakort. Upptäcker inte mitt misstag förrän mina varor är på bandet och åker framåt mot kassörskan och hon scannar första varan. Ett ljus går upp för Nathalie och hon skriker: Neeeeii, stop I forgot something. Plockar i alla varorna i korgen igen och i alla stress tappar jag naturligtvis min öppna plånbok på golvet vilket resulterar i att alla pengar klirrar ut på golvet.

Ut ur butiken, tar ut pengar och in igen. Tar en annan kassa för säkerhets skull. Kassan jag väljer är en sådan kassa där man får ha max 10 varor, jag har 11. Verkade dock som jag hade hittat rätt den här gången för inte nog med att jag fick vara i kassan för max 10 varor trots att jag hade 11, jag fick dessutom låna bonuskortet tillhörande kunden bakom mig i kön så att mitt schampo blev billigare. Jag fick dessutom en leksak av killen i kassan. Funderade medan jag gick hem: Antingen ser jag ut som en morsa eller som ett barn...vet inte vilket som är värst...?


Inge bra

Nej, idag har jag ingen bra dag. Tror jag har en existentiell svacka...for mycket att fundera pa. Ni far en lat som jag tycker ar mysig istallet. Inga som tipsade.


Det är krig

Ja, jag har officiellt förklarat krig mot mitt äckliga trailer trash piece of shit till granne.

Efter att ha lämnat tallrikar och stekpannor med matrester hela helgen i köket plus massa äckliga glas med cigarettfimpar har jag fått mer än nog. När hon sedan kommer hem när jag lagar mat har hon mage att hälsa glatt på mig, jag grymtade något tillbaka och stängde köksdörren och skrek några vulgära urval ur mitt svenska vokabluär medan jag slamrade runt bland äckelpecklet.

Nu har det äckliga trailer trash piece of shittet vänner över och pratar som de alla var på symöte för döva och jag svarar med att spela denna låten på full volym:






The bitch is going down om jag så ska gräva ut hennes inälvor med hennes egna skitiga stekspade!

Min helg

Ja såhär har väl resten av helgen sett ut. Inte så mycket att säga mer om den förutom att jag gått på promenad med Inga. Fredagen var trevlig, blev ett litet gäng som gick ut för att fira min födelsedag. Café Zondag var ett mycket litet men mysigt ställe med massa studenter, efter det drog vi vidare och sedan letade vi kebab.



Imorgon är det en ny vecka!


Äntligen!

Har mina böcker jag beställde från play.com kommit!
Som jag längtat och inte haft något bra att läsa på ett tag nu, resten av helgen är räddad Tjoho!

Tillbaka till medeltiden!


Yellow

Dax för utgång...kl 23.

Är så trött att jag inte vet vad, så jag kompenserar den färg jag inte äger i ansiktet genom att måla naglarna gula. Hoppas det hjälper!



Tur är väl också att stället vi ska till ligger 3 min bort, Café Zondag för att vara exakt (fast det bara är Vrijdag).


Just nu på Ecdpm...

  • Simone andas i en plastpåse för att slippa sin hicka.
  • Dolly snyter sig i takt till någon slags afrikansk musik.
  • Qijang powernapar över sitt tangetbord.
  • Nathalie får en petflaska med mineralvatten att explodera över sitt skrivbord efter att ha glömt den i frysen i 4 timmar (skulle inte ha tappat den på vägen tillbaka fran köket...)
  • Byggarbetarna next door är lika glada som alltid och tävlar i skönsang på taket precis utanför vårt fönster (hur kan man bara inte gilla detta va!?)
Ja som ni ser är vi oerhört ambitiösa här på kontoret en fredags eftermiddag.

Peace and security pa er!

Pow wow!

Idag är det jag som är kung

Jag har äntligen levererat och Stress-Andrew var hel-nöjd där han satt bland sina berg av böcker och papper. Jag fick till och med ett: That was quick, fantastic!

Har till och med varit så busy att jag glömde av att jag hade en frukt med mig idag (hände detta just mig, Nathalie the fruitlover?)

Annars, Sol och kallt

Tillägnar den här låten till mig själv, för idag får jag vara lite stolt tycker jag


Who's that girl?



Areas of Work
  • Nathalie is an intern for the Development Policy and International Relations programme, providing research support to the DPIR programme in following areas: Conflict Prevention and Peace Building Evaluation; Joint EU-Africa Strategies; “Between the Summits” EARN Political Dialogue Report; Challenges paper.

Eat cookies Pray to no one Love yourself

Idag

Min första dag som 26-åring.

Inte så illa alltså...26 suits me.

Har jobbat lagom mycket, pratat med Monsieur Rousseau om allt och inget.

Tjejerna frågade om jag ville hänga med på Eat Pray Love. Så Bio blev det. Filmen i sig kanske inte så mycket att ha men gemenskap är inte att överskatta. Roliga de är här på Nederländska biografer, de har en 10-15 min paus i mitten av filmen....kissnödig någon? Har heller aldrig kommit försent till en biofilm för att biljettkontrollanten hänvisat till fel salong...förrän nu. Tror att alla Jag, Simone och Elena hajjade filmens budskap trots 15 missade minuter.

Inte nog med att jag fick gå på bio, jag blev också bortskämd av Klara och Sigge idag som hade skickat en mycket passande bok (Uppföljaren till "Den som inte tar bort luddet ska dö!"). Kommer nog få mycket bra inspiration från den till framtida lappar i vårt kök här. Tack så mycket tjejer!



Jag har även vuxit ifrån Aminal planet på morgonen, så istället för att dansa runt i underkläderna till Cats 101 dansar jag nu till Scarlett Johansson & Pete Yorn - Relator


841019

Tack alla fina för gratulationerna jag fått idag, ni är bäst och jag vet inte vad jag hade gjort utan er!

Pyntade mig själv i mina egen-inköpta presenter innan jag gick till jobbet, det första jag stötte på utanför porten var en död råtta. Tänkte först att detta kan inte vara bra, det är ett dåligt tecken men jag switchde snabbt över till positive-mode och bestämde att råttan måste ju naturligtvis ligga där för att jag är född i Kinesiska råttans år.

Väl framme vid jobbet hade jag ett skoskav som var utan dess like, fick gå i strumplästen på jobbet till efter lunch då jag lånade Dollys cykel och cyklade hem och bytte skor, annars hade någon fått bära mig hem. Hälarnas status går för tillfället inte att beskriva efter 4 genomblödda plåster, men sånt är livet med konstiga fötter.

Bjöd på smarrig jordgubbstårta på jobbet, massa kramar och kindpussar (här i Holland pussas man 3 ggr istället för 2) och fick ett par små presenter av Simone på morgonen när jag kom, ensam i ett nytt land på ens födelsedag kan bli rätt fint det med =)

Kvällen har bestått i pannkakstårtebak och trevligt sällskap. Jag och Inga stod för baket och sedan bjöd vi in Michel till själva ätandet. Fick presenter av Inga med (visste inte att jag var så bortskämd) hon är för söt.

Här är några bilder på presenterna från mig själv och från pannkakskalaset:









En riktigt trevlig kväll och pannkakstårtan blev riktigt bra!


mössa

Alla har extremt roligt åt mig på jobbet för att jag har en tidsgräns för at bära vinterjacka (1 Nov) så idag för att göra dem lite nöjda gick jag och köpte mig en mössa. Ja så nu vet ni att kroppstemperaturen är räddad för denna lilla tjej iallafall så ni behöver inte vara oroliga att jag går mösslös och skallrar tänder i vinter.

Kom ju på att jag också lovade Klara att visa mitt fina strykjärn (som jag använt så mycket...inte)

Så på begäran: (ni som varken vill se min nya mössa eller strykjärnet kan blunda)



vissla+mössa+sittapåbordet+luffarvantar=sant



Kom på en sak, tänk om näsan hade varit som ett kontaktuttag. Vad
praktiskt! Ladda mobilen på bussen, no problem!

På min lunchrast...

Idag har jag en lite senare lunchrast för gissa vad de har bestämt i Maastricht? Jo att alla affärer ska vara stängda tills kl 13 på måndagar. Skönt med sovmorgon for dem som jobbar i affär dock...sämre for dem som vill ha en go lunchmacka kl 12.

Igår var jag och lilla Inga ute pa långpromenad, hon visade mig Universitetet och sjukhuset (viktiga saker med andra ord) Vi gick även forbi universitetets gymlokal vilket resulterade i att jag och Inga ska skaffa gymkort i slutet av månaden. Får se hur bra det går dock for man måste tydligen vara student, men Inga kände visst någon på insidan så vi får väl se hur detta går. Hade vart nice dock, känner mig energilös.


På tv just nu

Zappade mellan kanalerna i brist på annat att göra denna lördagskväll, stannar till på en kanal och lägger huvudet på sned: Hm...jag känner igen det där språket...tänk tänk ja just det det är ju mitt modersmål... svenska.

Jaha där är ju den där mannen ja som jag är lite allergisk mot, vad heter han nu då, tänk tänk tänk...Nyqvist, Mikael ja just det ja så heter han.

Vad är det för film då?...där är ju Lena Endre med...vad kan det här vara för film som de desumtom visar på holländsk tv?

Dumsnut Nathalie...du har ju läst boken. Män som hatar kvinnor, hur trög får man vara! Bara den mest kända kriminalromanen just nu kanske.




Kul ändå, trodde kanske inte att jag skulle se män som hatar kvinnor första gången i Holland.

Tony's

Jag, Inga och Ingmar pratade choklad härrom dagen när vi käka middag. Tydligen är denna choklad (Tony's som är nederländsk) den enda choklade som tillverkas utan inblandning av slaveri. Själv vet jag inte har inte utrett alla chokladmärken som finns men enligt Ingmar så kommer all choklad från i princip samma tillverkare som då använder slavar i produktionen av kakaobönor och tillverkningen av choklad. Dock så har jag ju sett andra märken som har Fair trade choklad bland annat och man borde ju tycka att de inte är tillverkade med medel som strider mot mänskliga rättigheter även om nu Fair trade står för rättvis handel. Å andra sidan skulle jag inte vara förvånad världen är grym.



Så när jag och Inga var och handlade nyss så köpte vi iallafall varsin kaka. Hon ljus och jag mörk.


Lördag

Godmorgon!

Ja idag är det godmorgon på eftermiddagen för jag lät mig själv sova ut så länge jag ville idag, Skönt!

Händer inte så mycket denna helgen, men när jag kom hem igår satt det ett litet brev och väntade på mig utanför vår "tambur". Brevet var från mormor som önskade mig grattis på födelsedagen, gulliga mormor!

Ja jag blir ju gammal tant om ett par dagar och eftersom jag har alla mina nära och kära ett antal mil bort så gick jag ut härrom dagen och köpte några presenter till mig själv. Kändes lite fjantigt men de ligger i garderoben nu inslagna och bara väntar på att få öppnas, haha!



Måste bara säga att jag också är lite stolt över mig själv (med risk för att låta sisådär 30 år äldre än vad jag är). Några dagar efter att jag kom till Maastricht köpte jag en basilika krydda och tro det eller ej den lever och frodas fortfarande ca 1.5 månader senare.



Mycket nöjd!


Donderdag

Torsdag går i tv-tittandets tecken.

Kom ju på att Dexter har börjat igen. Ännu en serie jag föll pladask för när den började, får se hur den 5e säsongen är dock, serier brukar ju inte bli bättre ju mer säsonger som produceras kanske.

Annars då? Idag bad en kollega från Bryssel-kontoret mig att använda min hjärna över telefon (tack! ibland så har folk verkligen så bra tips alltså. Tänk om jag hade glömt att använda min hjärna idag, så tokigt allt kunde ha blivit!)

Igår åt jag i vanlig ordning middag med Inga (+ pojkvän) det blev pannkakor med korv denna gång. Gillar verkligen våra "laga middags träffar" känns skönt att jag träffat några som jag trivs med här som förgyller min vardag.



Imorgon är det fredag, skönt med helg!


Vad vore världen utan mammor

Ville bara berätta hur snäll och go min är, för idag när jag kom hem väntade ett paket med detta på mig i trappen!



Tack fina mamma!


Hoi hoi

Kolla tredje langst ned:  (printscreen fran Ecdpm's hemsida)



Felstavat naturligtvis fast jag sagt till 1000 ggr hur namnet stavas, men anda kul att man ar med :P

Woensdag

Att man kan vara såhär trött pa en helt vanlig onsdag...

Känns som jag sovit typ en halvtimme inatt, har vaknat stup i ett för att kuddarna var konstiga och jag vet inte vad. Kände mig som en sten i morse helt enkelt.

Om gårdagen inte var sa lyckad fotbollsmässigt sa var det ju hemskt trevligt att dricka lite öl och kolla tillsammans med Michel. Han var inte jätte forvånad att Sverige total förlorade, sa jag fick ju helt enkelt svälja min stolthet och säga att vi är battre i Ishockey iallafall :P När matchen var slut fick jag som straff att spela "The winner takes it all" vilket var ett lite bättre straff än att städa köket som Michel skulle fått som straff ifall Sverige hade vunnit matchen (tror att han endast gick med på detta för att han visste att Holland skulle vinna).

Nya uppdateringen i kökskriget är att jag fått med mig Michel på min sida. Tess stod och diskade när jag kom hem igår (ojojoj) och då pratade vi om lapparna och jag sa att det är mer hygieniskt om vi alla INTE lämnar mat framme i köket. Hon höll med (sa hon) men skyllde mest på vår andra flatmate, när jag sedan diskade och hon hade lämnat huset kl 23.30 stod det naturligtvis en tallrik med mat i köket andå...

Idag blir det pannkakor med Inga och Ingmar (hennes kille), på jobbet har jag en del att göra igen, massa research med deadline 12 Nov (när mamma och Håkan kommer) kunde inte vart bättre timing känner jag!

Ciao

Match

Idag spelar Holland och Sverige kvalmatch.

Naturligtvis ska jag kolla, tror att jag och min battre granne bestamde att vi skulle kolla tillsammans for ett tag sedan.
Far se om han ar hemma idag dock.



Har val inga stora forhoppningar att vi vinner men jag ska halla stoltheten uppe atminstome infor Michel ;). Har redan fatt honom att tycka att vara landslagstrojor ar snyggare an de Hollandska och det ar ju iallafall en liten vinst eller vad sager ni!?

Heja Sverige!

Efter klockan nio en måndag

För att uppdatera alla er städ-intresserade hemmafruar där ute så har inget hänt ute i köket när det gäller Tess renlighet. Däremot har snälla lilla Nathalie slängt hennes torkade varmkorv med bröd som så vänligt satt och väntade på tallriken sedan 1 vecka tillbaka.

En av lapparna är borta, den som satt på gaffeln för att vara exakt (antar att hon behövde den till middagen, ja gaffeln alltså inte lappen)

Efter detta lapp-experiment kan jag och alla andra som läser denna blogg konstatera att tjejen som ja även färgar sitt hår blondt (för att matcha mängden hjärnceller) varken kan läsa eller diska.

Jag är väl egentligen inte förvånad





Godnatt från husmor

Raw

Idag har varit en hemskt tråkig dag, INGET att göra. Så jag gick ut och köpte ett par luffarvantar och spatserade runt i stan idag på rasten för att fördriva tiden.

Nu när jag kommit hem och käkat middag kan jag inte sluta tänka på Råbiff. Fan va sugen jag är och kan inte sluta tänka på den delikata råbiffen jag åt på Hello Monkey i slutet av sommaren...åå.

Råbiff är dock inget man slänger ihop bara sådär vips själv känner jag...MEN vad sugen jag är. Tror minsann att råbiff har slagit ner bouillabaisse till andraplatsen som ätbar favorit.




Ilandsproblem!

Sprechen sie deutsche?

Hallo Ich heisse...nej skoja bara ska inte skriva ett helt inlägg på tyska. Höhö

Hade dock passat bra denna dag då jag faktiskt varit i Tyskland hela dagen med Simone, i Aachen för att vara exakt.
Aachen var väl ingen överdrivet vacker stad men allt känns lite mer "ordentligt" i Tyskland än i Holland av någon anledning. Så jag och min tyska vän hade en heldag av shopping (köpte inget direkt dock) fika och lite sightseeing. Något jag inte visste tex är att Karl den stores skelett vilar i Aachens katerdal. En mycket stor och mäktig medeltida katedral (passar in i mitt medeltida mood just nu).



Ja just det ja, jag åt ju också en mycket tysk och go körv i tyskt bröd på gående fot i solen, mycket härligt och gott!

Det är fortfarande typ sommar här närmre 20 grader, men det ska nog ge sig redan imorgon då det ska bli kallare, men jag är nöjd att Simone kidnappade mig idag till sitt hemland så vi fick njuta av den sista sommardagen.

Har under min dryga månad här redan trampat på 3 olika länders mark vilket är rätt bra jobbat känner jag, ta tillfället i akt som de säger.

Tschüß!



Häst mysieriet är löst

Ja nu har jag äntligen fått sett mina vildhästar på närmre håll, har gått och grunnat och grunnat och kan nu konstatera att det är Konik hästar som har ursprung i Polen. De är blacka i färgen med zebratecken, de hade visst heller inte dreadlocks som jag trodde utan deras manar och svansar är fulla av kardborrar från terrängen.



Mysteriet är löst och jag är nöjd, kan nu använda mina hjärnceller till annat.

Igår var jag Simone och Quentin ute på after work drink (ar), mycket trevligt!

Hoi hoi!

Det är inte mycket som krävs...

...för att göra mig glad just nu. Min chef har just lyckats.


Måttet är rågat

Sådär, nu har Nathalies bägare skvimpat över!

 Var tvungen att ta tag i vårt så kallade "hygien problem" i köket. Då den skyldige inte är hemma för tillfället fick det bli LAPP. Är folk så jäkla dumma i huvet att de inte fattar att man inte kan lämna matrester av alla slag framme i köket i flera dagar??

 



Jag skrev en lapp på engelska och en på holländska ifall männskan inte hajjar vinken

Ge mig styrka...det här är inte en av mina bästa dagar


Avundsjuk? :P




Kul att man sitter inne och jobbar en dag som denna...Ska tydligen vara vackert heeela helgen med over 20 grader.
Mohahaha!

Tudors

Har precis sett sista avsnittet av serien Tudors. För er som inte sett den rekommenderar jag skarpt att se den istället för Desperate Housewives och annat trams. Måste nog försöka hitta någon bok om Tudors dynastin, Lancaster dynastin går också bra om det är någon som har något bra tips för jag känner att jag inte vill släppa taget om England riktigt än.




Känner just nu att jag inte vet vad jag ska göra utan Tudors och Kung Henrik VIII...Sicka problem man har!


Ny vecka nya tag

Ja men hej!

Sitter på jobbet efter en hel vecka av stress stress och press. Fick en liten feedback på min analys jobb igår där Andrew sa att jag hade gjort det som det förväntades av mig. Fortsätter med lite samma stuk idag, har franska lektion också vilket ar kul.
Idag ska de fotografera mig också, och dagen till ära är mitt hår helt makalöst lejonkungs-aktigt...Kommer hamna på hemsidan och bli ihågkommen som Simba. Men vi vet ju alla att jag är extremt ofotogenisk så det ska bli kul och se hur många rullar de måste använda.

Gud va jobbigt det svenska språket ar med alla å, ä och ö när man ska skriva härifrån förresten...klippa och klistra!



Bilder från Amsterdam

Håll tillgodo!

Min otroligt mysiga och trevliga dag i Amsterdam ett par veckor sedan med Peter Shaena och lille Ethan. Snodde Peters bilder (Tack!), för själv tog man ju bara mobilbilder på akrobatiska anatomidockor... :S




















De Alla

Hej!

Mycket trevlig inflyttningsfest hos Simone i fredags, kom hem efter kl 4 för vi gick ut någre stycken efteråt till ett ställe som heter De Alla. Intressant upplevelse kan jag säga, konstigt folk för det första och för det andra så var man tvungen att gå igenom en sån metalldetektor som finns på flygplatser innan man får komma in. Kändes som jag var i USA eller något. När vi skulle gå ut tiggde säkerhetsvakterna pengar av alla killar...tur man är tjej. Länge leve jämlikheten, mohaha!


De Alla

Påvägen hem hade jag min första cykelincident, for omkull precis utanför porten när jag skulle väja för en taxi, farligt att cykla på kullersten när det ösregnar. Alla ben i kroppen är hela fortfarande dock!

Idag har jag och Inga haft Våffelkalas, för er som undrar varför vi bara äter pannkakor och våfflor så kan jag inte svara på detta, men gött är det!

Imorgon börjar min 5e vecka på Ecdpm, fortsätter att analysera på det material jag tog fram åt Andrew förra veckan. Lite tuffare utmaning men känns kul!

Tot Ziens!

Oktober

Oktober är här!

Det är min månad, allt är en blanding av vemod för att sommaren är över, fina löv på träden och fler tillfällen att sitta inne och kura med en kopp te och en filt, mm!
Ikväll blir det inget te dock, ska till Simones inflyttningsfest med de andra tjejerna från jobbet, vi var ute och köpte present idag och allt. Ska bli kul, håller på att göra mig iordning nu för Dolly ska hämta upp mig kl 21. Visade sig att jag och Simone visst bor grannar typ...kan man tänka sig!



Ha en mysig Oktoberkväll!


RSS 2.0